Dansende George Michael-fan Samuel valt op in The Voice Kids

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dansende George Michael-fan Samuel valt op in The Voice Kids

Dansende George Michael-fan Samuel valt op in The Voice Kids

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren zongen meerdere indrukwekkende nachtegaaltjes in The Voice Kids zich weer naar The Battles, maar één kleine kandidaat viel pas echt op: de 11-jarige George Michael-superfan Samuel!

De jongen danste en swingde zoals zijn grote held. Maar… hij zong gewoon een Nederlandstalig nummer, namelijk klassieker Stil in mij van Van Dik Hout. Het levenslied valt sowieso in de smaak bij de kandidaatjes van The Voice Kids: eerder verpletterde Jordaan-jochie Silver de jury.

Superster

Samuel zou het liefst helemaal in de huid van zijn idool George Michael kruipen. Inclusief dezelfde indrukwekkende carrière en bijpassend kapsel. Hopelijk zingt ‘ie in The Battles dan ook een nummer van zijn held. Hij is in ieder geval door en koos voor coach Ali B!

Awww…

Niet iedereen kan een winnaar zijn, zo bewees de 8-jarige Jikke. Tot haar grote spijt draaide er geen enkel jurylid om voor haar versie van Ease On Down The Road uit The Wizard of Oz. “Lieve schat, vergeet niet dat je pas acht jaar bent en hieraan meedoet”, begon Ali. “Het vraagt ongelofelijk veel moed.”

Volgende week is de laatste Blind Auditions te zien en daarna gaat The Voice Kids door met The Battles. Aflevering gemist? Kijk ‘m hier terug.

Lees verder