Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival

De 10 grootste Songfestival-concurrenten van Duncan Laurence

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het Eurovisie Songfestival gaat vanavond van start! Een deel van de landen neemt het in de eerste halve finale tegen elkaar op. Onze trots, Duncan Laurence, treedt donderdag pas op. Hij staat nog steeds bovenaan bij de bookmakers, maar wie zijn nou z'n grootste concurrenten?

1. John Lundvik (Zweden) – Too Late for Love

Sinds de tweede repetitie is Zweden in kansen gestegen en staat nu net onder Duncan op de lijst. Zweden flanst elk jaar een lekker dansbaar plaatje in elkaar. Too Late for Love is ook weer een heerlijke discotrack.

2. Luca Hänni (Zwitserland) – She Got Me

Wij zijn fan! Met de heerlijke beat in She Got Me krijgt Luca heel Europa aan het ‘dirty’ dansen. Potentiële winnaar en ook nog een onwijze hottie!

3. Mahmood (Italië) – Soldi

We hebben geen idee waar het over gaat, maar wat klinkt dit ontzettend lekker! Deze mag terugkomen op onze afspeellijst. Helaas heeft de zanger een heftige keelontsteking opgelopen. Als dat maar goed komt… 

4. Victor Crone (Estland) – Storm

Een lied dat van Avicii had kunnen zijn en een Zweedse zanger met de looks en de stem van een jonge Blake Shelton. Wij denken dat hij geheid een plek in de top 10 krijgt. Lekker zomerhitje. 

5. Chingiz (Azerbeidzjan) – Truth

Lekker nummertje en goed gezongen. In de aanloop naar de wedstrijd viel hij niet echt op, maar volgens ons kan hij zo de Top 40 in. 

6. Lake Malawi (Tsjechië) – Friend of a Friend

Hier worden we vrolijk van. Dit liedje is net als de titel een allemansvriend en zal daarom zeker in de smaak vallen bij de kijkers.

7. Leonora (Denemarken) – Love is Forever

Love is Forever is een lief, meertalig liedje met een grappige act. Een lekkere, luchtige afwisseling tussen al het dansgeweld. 

8. Michela (Malta) – Chameleon

Chameleon klinkt zó zomer 2019! Michela wordt omschreven als ‘de Dua Lipa van Malta’. Als ze net zo woest is on stage als in de clip, haalt ze die top 10 wel.

9. Kobi Marimi (Israël) – Home

Bij de bookmakers komt Kobi steeds niet verder dan een 25ste plek. Onbegrijpelijk, wij voorspellen voor deze ballad een top 10-hit. Veel beter dan dat oersaaie nummer van Rusland wat zij zo hoog inschatten!

10. Bilal Hassani (Frankrijk) – Roi

Bilal heeft de make-up-skills waar veel meiden jaloers op zijn. Z’n grote voorbeeld is Conchita Wurst, maar helaas kan hij niet zo goed zingen als de bebaarde diva. De bookmakers schatten zijn kansen wel hoog in. Bilal zei zelf dat hij vond dat Duncan verdient om te winnen, en daar kunnen wij ons natuurlijk bij aansluiten. 

Ondanks deze andere kanshebbers denken wij dat onze Duncan gewoon gaat winnen met Arcade! De grote finale is aankomende zaterdag te zien om 21:00 uur op NPO1. Rond middernacht krijgen we te horen met hoeveel punten Duncan gewonnen heeft. 

Lees verder