Bekijk hier de tweede Eurovisie Songfestival-repetitie van Duncan Laurence

Veronica Superguide logo
Bekijk hier de tweede Eurovisie Songfestival-repetitie van Duncan Laurence

Bekijk hier de tweede Eurovisie Songfestival-repetitie van Duncan Laurence

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren mocht Duncan Laurence voor een tweede keer oefenen voor het Eurovisie Songfestival 2019. In Tel Aviv speelde hij een aantal oefenrondjes met zijn topnummer Arcade. Wat blijkt? De act staat nog niet vast.

Dat zeggen verschillende mediaverslaggevers, die de repetities live mochten aanschouwen. Al zeggen ze er óók bij dat Nederland veruit het beste nummer instuurt met de beste zanger van de hele show. Eerst gaan we de beelden even bekijken:

Ballen

“De act rond prijsnummer Arcade is nog niet af”, zo schreef Stefan Raatgever (AD). “Nederland worstelt in Tel Aviv met een ballendilemma.” Euhm, pardon? “Tijdens de tweede repetitie werd vanmiddag een tweede lichtgevende bol op het podium geïntroduceerd. Bij de eerste oefensessie van dinsdag zweefde er eentje door de lucht, dit keer stond er een nieuw exemplaar op de piano. Eentje die ook licht bleek te kunnen geven.”

Twijfel

Onze Duncan mocht uiteindelijk meerdere keren zingen. Raatgevers: “Laurence speelde drie versies bij verschillende lichtsterktes, waarbij opviel dat de geheel donkere versie enigszins vlak en eentonig oogde.”

Rommelig

Richard van de Crommert (De Telegraaf) vond ‘de bol’ nog steeds niet erg duidelijk. “De repetitie kwam rommelig over”, zo schreef hij. “Het gebruik van de laserstralen voegt nauwelijks iets toe. En er is nauwelijks iets gebeurd waardoor het optreden van Nederland beklijft.”

Nummer 1

Nederland blijft nog altijd sterk bovenaan staan bij de bookmakers. Ook vorige maand ging Duncan al aan kop. Wij staan as we speak op 23 procent winkans. Zweden komt op de tweede plaats met een percentage van 14.De eerste liveshow van het Eurovisie Songfestival 2019 is op dinsdag 14 mei, maar Duncan Laurence treedt pas op tijdens de tweede liveshow, donderdag 16 mei.

Lees verder