Denkend aan holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Denkend aan holland
NPO

Slow tv op z’n best: Denkend aan Holland-kijkers genieten van nieuw seizoen

|
|

Laatste update:

Denkend aan Holland is terug met je favoriete duo: Janny van der Heijden en André van Duin. Samen varen ze door Nederland en ontmoeten ze bijzondere mensen. Slow-televisie met een heerlijke dosis humor, kortom: de ultieme feel good vibe op donderdagavond.

Het succes van Denkend aan Holland

Janny’s hondje Nhaan mag niet ontbreken en ook hun vertrouwde bootje Pollux is dit seizoen weer terug. Voor André is het succes achter het programma nog steeds gissen, maar deze eerste aflevering van het seizoen valt weer goed in de smaak bij de kijkers.

‘Als de zon schijnt’

De vaartocht begint in Leiden in de Hortus Botanicus, dé plek waar ooit de eerste tulp is geplant. Ze ontdekken het mooie centrum van Leiden, passeren de viskar van Abdullah die al jaren prijzen wint met zijn haring, een bijzonder draaiorgel die Van Duin-klassiekers draait, ze zwaaien naar Jochem Myjer die uit het raam van de Leidse Schouwburg hangt en gaan op visite bij een aardbeienboer.

Op en top kneuterig

De koetjes en kalfjes, feitjes en fijne sfeerbeelden ontbreken ook in dit seizoen niet. Het is ultieme feel good tv én Janny en André geven ook in dit programma dat heerlijke, kneuterige Heel Holland Bakt-gevoel. Echt een gouden duo! Zo vinden ook de kijkers: “Wat ben ik blij dat André, Janny en Nhaan weer op tv zijn.”

Denkend aan Holland is vanaf donderdag 4 augustus om 21.25 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder