andre hazes evert santegoeds shownieuws

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
andre hazes evert santegoeds shownieuws

‘Situatie André Hazes veel ernstiger dan gedacht’

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws voor fans van André Hazes: hij heeft al zijn aankomende optredens afgezegd. Wat is er met de zanger aan de hand? Evert Santegoeds stelt dat het “allemaal veel ernstiger blijkt te zijn dan aanvankelijk werd gedacht”.

Wat is er aan de hand met André Hazes?

In september werd bekend dat André Hazes zich in verband met een burn-out tijdelijk terug zou trekken. Vandaag werd duidelijk dat hij ook bij zijn aankomende optredens zal ontbreken. “Het blijkt toch allemaal veel ernstiger te zijn dan aanvankelijk werd gedacht”, vertelt journalist Evert Santegoeds in Shownieuws. “Wat er allemaal met hem aan de hand is, daar zegt niemand iets over.Een breuk met liefje Sarah van Soelen? Een verslaving? Boze tongen hebben zo hun vermoedens…

'Het is flink mis met André'

André mist dit jaar verschillende optredens, waaronder Holland Zingt Hazes en De Avond Van Je Leven in België. “Het is flink mis met André”, zo meent Evert. “Dat die jongen het niet altijd makkelijk heeft gehad in zijn leven, dat is natuurlijk wel duidelijk. Een vrij traumatische jeugd, die zijn sporen heeft nagelaten. Dan weet ie op eigen kracht zo’n carrière op te bouwen, met héél véél toestanden in zijn privéleven eromheen, en dan gaat het ineens (...) zo erg mis.

Evert denkt dat we André op zijn vroegst ergens in 2022 weer op het podium mogen verwachten.

Shownieuws is iedere avond rond 23:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder