Rolf Wouters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rolf Wouters

Terug van weggeweest! Showmaster Rolf Wouters maakt comeback op tv

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De populaire quizmaster van de jaren '90 is terug: vanaf april is Rolf Wouters weer op de buis te zien als quizmaster van Split Screen op SBS6. Een show presenteren is blijkbaar net als fietsen, dat verleer je nooit!

Terug in de tijd

Rolf is sinds 2005 niet meer actief op tv en verhuisde zelfs naar Portugal. Na 14 jaar afwezigheid snakt hij weer naar het tv-leven en gaat nu aan de slag voor Talpa. De presentator begon zijn carrière ooit bij RTL en maakte daar programma’s als Now or Never en Wedden, dat..? In 2018 verscheen Rolf nog als gast in Oh, Wat Een Jaar van Linda de Mol, maar nu is hij dus écht terug met een eigen programma.

Nieuwe quiz op SBS6

In Split Screen krijgen kandidaten twee foto’s te zien waar een getal bij hoort. De truc is om een getal te noemen dat tussen de onbekende cijfers ligt om in de prijzen te vallen. En die prijzen zijn niet mis: het bedrag kan oplopen tot wel tienduizenden euro's. Rolf doet tijdens Shownieuws alvast voor hoe het eruit gaat zien:

Programma’s bedenken aan de lopende band

Het succes van Chateau Meiland smaakt naar meer en SBS6 lijkt van alles te willen bedenken om een nieuwe hit te scoren. Een Expeditie Robinson-versie met 100 mensen op een eiland is al in de maak, net als de nieuwe talentenjacht We Want More en een Lingo-spin-off met BN’ers!

Lees verder