Shia LaBeouf van top tot teen onder de tattoo's

Veronica Superguide logo
Shia LaBeouf van top tot teen onder de tattoo's

Shia LaBeouf van top tot teen onder de tattoo's

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is geen geheim dat Shia LaBeouf alweer een paar jaar goed van het pad af is. De ooit zo beroemde acteur duikt nu vaker in het nieuws op vanwege maffe “kunstprojecten”, dan om zijn films. En nu zien we hem hier compleet ondergekliederd met tattoo's. Waar is Shia nu weer mee bezig?

The Tax Collector

Geloof het of niet: dit keer is het geen “performance art” van de voormalige Transformers-ster, maar gewoon een nieuwe film waar hij aan werkt. LaBeouf zal te zien zijn in de film The Tax Collector van regisseur David Ayer, en dit is de eerste foto. Het is nog niet duidelijk waar deze film over een belasting-inner precies over zal gaan, maar het belooft een duistere aangelegenheid te worden.

De carrière van Ayer kan net als die van LaBeouf wel weer een opkikker gebruiken; de regisseur maakte naam met rauwe misdaadfilms als Street Kings en End of Watch, maar zijn grote blockbuster Suicide Squad werd door critici de grond in geboord. Toch was de film wel een groot succes, iets wat van Ayers meest recente film Bright niet gezegd kon worden. Deze science fiction-film met Will Smith werd mikpunt van spot, niet alleen bij critici maar vooral ook bij Netflix-kijkers. De film was namelijk speciaal voor de streamingdienst gemaakt.

Wordt The Tax Collector dan de grote comeback voor deze in ongenade gevallen regisseur en acteur? De film moet in de loop van 2019 in de bioscopen verschijnen.

Lees verder