Shia LaBeouf is vier jaar durende livestream begonnen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Shia LaBeouf is vier jaar durende livestream begonnen

Shia LaBeouf is vier jaar durende livestream begonnen

|
|

Laatste update:

Op de dag van Trumps inauguratie is acteur Shia LaBeouf een livestream tegen de nieuwbakken Amerikaanse president begonnen.

Donald Trump

Dat Donald Trump gisteren is geïnaugureerd tot president van de VS kan je niet ontgaan zijn. Niet iedereen is daar even blij mee en een hoop mensen blijven actie voeren tegen het presidentschap van Trump. Acteur Shia LaBeouf, bekend van onder meer Transformers, zette een livestream op onder het mom ‘He Will Not Divide Us’.

Jaden Smith

Wat je ziet als je naar de livestream gaat? Verschillende mensen die langs het gebouw van het Museum of Moving Image in New York staan en de woorden ‘he will not divide us’ uitspreken. Ze worden uitgenodigd om de leus uit te spreken en mogen de woorden zo vaak herhalen als ze zelf willen. Natuurlijk heeft LaBeouf ook beroemdheden gestrikt om mee te werken aan zijn project. Zo zien we Jaden Smith, zoon van Will Smith en Jada Pinkett, voor de camera staan.

He will not divide us

Het is de bedoeling dat de livestream vier jaar lang loopt, de duur van het presidentschap van Trump. LaBeouf, en niet alleen hij, hoopt dat de VS na deze periode voor een andere president kiest. Het is niet de eerste keer dat de acteur een lang durend project met live video start. We zagen hem eerder een filmmarathon van 72 uur houden en hij filmde hoe hij 24 uur doorbracht in een lift.

Lees verder