Stranger Things seizoen 3 Dustin, gespeeld door Gaten Matarazzo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things seizoen 3 Dustin, gespeeld door Gaten Matarazzo

Stranger Things-ster Gaten Matarazzo: ‘Seizoen 4 nog lang niet klaar’

|
|

Laatste update:

Nee! Slecht nieuws voor Stranger Things-fans. De opnames van het vierde seizoen zijn nog lang niet klaar. Zelfs een jaar na de start blijft het onduidelijk wanneer ze klaar zijn met filmen.

Dat vertelt Gaten Matarazzo, die Dustin speelt, aan nieuwswebsite Collider. Door de coronapandemie lag de productie lang stil. De cast is inmiddels weer druk bezig met filmen, maar de productieschema’s blijven nog heel flexibel. “We weten van dag tot dag niet of we bijvoorbeeld volgende week gaan filmen.”

‘Meer een schatting’

Daardoor is een releasedatum al helemaal ver te zoeken. “Het is meer een schatting wanneer we weer gaan filmen en wanneer we af gaan ronden, wanneer de release is en dat soort dingen.” Gaten vertelt dat hij volgende maand moet filmen. “Ik weet nog altijd niet wanneer dat precies gaat gebeuren. Dus het is helemaal niet mogelijk om uit te vogelen wanneer we klaar zijn.

Focus op regisseren

Toch even een positief dingetje dan: het script voor het hele seizoen was vorig jaar al klaar. Hierdoor focussen The Duffer Brothers, makers van de Netflix-serie, zich volledig op het filmproces. “Er is niets wat hun afleidt. Ik vroeg aan ze of ze wel konden slapen, waarop ze zeiden: ‘We dromen over het regisseren.’ Ze kunnen nu focussen op hoe ze de serie neerzetten en dat loont.

Seizoen 4

We moeten dus nog even geduld hebben, maar gelukkig beloofde Joe Keery (Steve Harrington) dat de vierde reeks de engste ooit wordt. Hier check je alvast alles dat je moet weten over seizoen vier. Helaas lijkt het erop dat onze curiosity door over Stranger Things 4 voorlopig gesloten blijft…

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder