Relatieproblemen: 'Scott Disick en Sofia Richie na relatie van 3 jaar uit elkaar'

Scott Disick en Sofia Richie

Na een relatie van 3 jaar komt er een einde aan de relatie tussen Sofia Richie (21) en Scott Disick (37). Althans: dat stelt een bron, die aan E! News vertelt waarom de twee niet meer samen zijn.

Nog wel contact

De bron geeft aan dat ze andere dingen wilden en dat daarom de relatie niet meer werkte. "Sofia wil meer tijd voor zichzelf terwijl Scott aan zijn gezondheid werkt". Van ruzie is geen spraken en de twee hebben dan ook nog gewoon contact met elkaar, zo legt de bron uit. Sofia, de dochter van Lionel Richie, vindt dat het beter is voor Scott dat ze even apart zijn. Volgens E! News is Sofia dus ook degene die de knoop doorhakte. Scott kunnen we kennen van het programma Keeping Up With The Kardashians. Hij is namelijk ook de ex-vriend van Kourtney Kardashian en de vader van haar 3 kinderen. 

Mentale issues

Scott Disick moest recent naar een kliniek voor zijn mentale gezondheid, maar ging er meteen vandoor toen dit bekend werd in de media. De realityster heeft al een tijdje last van mentale issues en wil nu ook weer terug naar een kliniek. Dit is volgens de bron nog niet gebeurd omdat hij zeker wil weten dat de kliniek goed bij hem past. 

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de twee splitten. Ze hebben wat je noemt een knipperlichtrelatie. Volgens de bron is de kans dan ook erg groot dat de twee in de toekomst weer samenkomen. We zullen zien...

Nog meer relatieproblemen

Scott en Sofia zijn niet het enige koppel dat het nieuws bereikt met hun breuk. We zagen onlangs ook de relatie van Zack and Cody's  Cole Sprouse en zijn vriendin op de klippen lopen. En ook het huwelijk van Megan Fox en haar man Brian Austin Green heeft het niet overleefd...