Guus Meeuwis, Jack Poels van Rowwen Heze en Andre Hazes bij Vrienden van Amstel LIVE 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Guus Meeuwis, Jack Poels van Rowwen Heze en Andre Hazes bij Vrienden van Amstel LIVE 2020

Yes! SBS6 zendt Vrienden van Amstel LIVE 2020 uit!

|
|

Laatste update:

Duizenden Nederlanders staan de komende dagen nog in een bomvol Ahoy Rotterdam - met biertje in de hand - te genieten van Vrienden van Amstel LIVE 2020. En zij kunnen zich alvast gaan voorbereiden op een lekker potje nagenieten: SBS6 zendt de concertregistratie namelijk later deze maand uit!

Zoals elk jaar is het weer een enorm groot, met alcohol doordrenkt superfeestje geworden. En ook de line-up is weer om je vingers bij af te likken. De veelbesproken André Hazes, Suzan & Freek, Typhoon, Guus Meeuwis, DI-RECT, Kensington én meer; allemaal stonden (en staan) ze dit jaar op het podium.

Vrienden van Amstel op tv

Vrienden van Amstel LIVE, dat nog elke dag tot en met 28 januari plaatsvindt, is gelukkig al érg snel te zien op tv. Mocht je één van de weinige Nederlanders zijn die dit jaar niet ging - of als je gewoon wil nagenieten - moet je 30 januari in je agenda zetten. Dan zendt SBS6 de concertregistratie uit!

Presentatie

Giel Beelen praat het feestje speciaal voor SBS6 aan mekaar en uiteraard waren Nick & Simon verantwoordelijk voor de presentatie op het podium zelf.Vrienden van Amstel LIVE 2020 is op donderdag 30 januari om 20:30 te zien op SBS6!

Lees verder