Mark-Paul Gosselaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark-Paul Gosselaar

Saved by the Bell-ster Mark-Paul Gosselaar wist absoluut niks van reboot!

|
|

Laatste update:

Er komt een reboot van Saved by the Bell aan en de ster van de show, Mark-Paul Gosselaar, wist van niks! De van oorsprong Nederlandse acteur hoorde, net zoals iedereen, het idee die ochtend op het nieuws. Hij is (nog) niet benaderd, maar zou hij überhaupt mee willen doen?

Zien we Zack Morris terug?

De reboot is deze week bekend gemaakt en acteurs Elizabeth Berkley (Jessie Spano) en Mario Lopez (A.C. Slater) keren sowieso terug. Maar de grote vraag is natuurlijk of we dé ster van Saved by the Bell ook terug gaan zien. Ondanks dat Gosselaar, die hoofdpersonage Zack Morris speelt in de show, nog niks heeft gehoord, zou hij wel meewerken. “Ik ben altijd geïnteresseerd geweest. Natuurlijk," zegt hij in een interview met Variety. 

Waar de reboot over gaat

De serie zal over de gouverneur Zack Morris gaan die in de problemen komt. Huh? Wacht eens even... Ze hebben dus Gosselaars personage al in het verhaal geschreven, maar hem nog niet gevraagd. Of zal een andere acteur zijn rol overnemen? 

Bayside High wordt in een modern jasje gestoken en de nieuwe serie zal natuurlijk focussen op de leerlingen. Die zouden zomaar de kinderen van Jessie, A.C of Zack kunnen zijn want Saved by the Bell is inmiddels al weer 30 jaar oud,

Lees verder