Sarah van Soelen hekelt Hazes-docu: ‘Wij willen er graag uitgeknipt worden’

Sarah van Soelen

Is de soap rond André Hazes en zijn ex-vriendin Sarah van Soelen nog steeds niet voorbij?! Er komt binnenkort een documentaire uit, maar Sarah wil daar nog steeds helemaal niets mee te maken hebben.Ik wil verder met mijn leven”, zegt ze tegen RTL Boulevard.

Afsluiten van hoofdstuk

André wordt al langere tijd gevolgd voor zijn documentaire, ook voordat hij een relatie met Sarah had. Na de breuk heeft ze niets meer vernomen van André, aldus Sarah. Ze blokkeerde hem ook al op Instagram. “Waarom moet ik dan nog een jaar later in de documentaire voorbijkomen? Wij willen er graag uitgeknipt worden”, zegt ze tegen Boulevard.

'Tussenfase'

Patty Brard zegt in Shownieuws dat ze met Sarah gesproken heeft. Volgens Patty is beloofd dat Sarah en haar familie de beelden mogen zien voordat het op op Videoland komt. Dat vindt Sarah echter niet genoeg. Zij willen gewoon niet als tussenfase in die documentaire komen, zegt Patty.

Luister ook naar onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.