Sarah Jessica Parker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker is klaar met kritiek: 'Ja, we zijn oud!'

|
|

Laatste update:

Sex and the City-actrice Sarah Jessica Parker is helemaal klaar met de kritiek op haar uiterlijk, zo deelt ze in een interview met Vogue.

Vrouwonvriendelijk

Sinds er bekend werd dat er een reboot van Sex and the City aankomt, staan de hoofdrolspeelsters van die serie, Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) en Kristin Davis (Charlotte York) weer volop in the picture. En dat is niet altijd positief, zo heeft Sarah wel gemerkt! "Er wordt zo vrouwonvriendelijk over ons gepraat, dat zou een Man. Nooit. Gebeuren." Iedereen heeft wel iets te zeggen, volgens de 56-jarige actrice: "Zij heeft te veel rimpels, zij heeft niet genoeg rimpels." Het is bijna alsof mensen niet willen dat ze zich oké voelen met wie ze zijn, vindt ze. "Of we er nou voor kiezen om natuurlijk oud te worden en er niet perfect uit te zien, of dat je iets doet om je beter te voelen. Wat moet ik eraan doen, niet meer ouder worden? Verdwijnen?"

And Just Like That

De Sex and the City-revival, genaamd And Just Like That, zal bestaan uit 10 afleveringen en zal gaan over de levens van de New Yorkers Carrie, Charlotte en Miranda nu. En tja, ze zijn inderdaad nou eenmaal wat ouder dan ze waren ten tijde van de originele serie! Kim Cattrall, die Samantha Jones in de serie speelde, zal er helaas niet bij zijn. De reden hiervoor is iedereen waarschijnlijk wel bekend. Mr. Big, Carries grote liefde uit de serie, zal waarschijnlijk wél een opwachting maken, al is nog maar de vraag hoe lang hij te zien zal zijn... Ook weten we dat een bepaald virus onderdeel zal zijn van het verhaal. Én dat de dames er een flink zakcentje aan zullen overhouden...

And Just Like That zal vanaf volgende maand op HBO Max te zien zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder