André Hazes en Sarah van Soelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Sarah van Soelen

Sarah van Soelen doet boekje open over liefdesvakantie met André Hazes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een tijdje geleden maakte André Hazes zijn relatie met influencer Sarah van Soelen Insta-official en afgelopen week deed 'ie er een schepje bovenop met een eerste liefdestripje. De kersverse lovers vlogen naar code oranje-gebied Ibiza en Sarah vertelt er nu meer over.

De twee lovebirds vertellen aan Privé meer over hun jaloersmakende trip in lockdown-tijd. "We hadden echt zin in een paar dagen vakantie. Gewoon even niks doen, alleen de dingen die leuk zijn", aldus Nederlands bekendste volkszanger. 

Sarah van Soelen over Ibiza

Sarah was vroeger al kind aan huis op het party-eiland. "Als kind kwam ik hier al met mijn ouders." Nu voelde het uiteraard heel anders. "Maar het is helemaal leuk om hier nu met André te zijn. Dan kan ik hem mijn favoriete plekken op het eiland laten zien. We hebben het erg gezellig met elkaar en onze vrienden."

'Geweldige groep mensen'

André en Sarah gingen niet alleen naar Ibiza: ze vertoeven er samen met een stel vrienden. "Toen een aantal vrienden van mij met dit plan kwam, was ik gelijk verkocht. Het is zo’n geweldige groep mensen, waar we de hele dag mee lachen." André was eerder deze maand trouwens ook al op Ibiza voor opnames voor een televisieprogramma. "Maar nu met Sarah is dat natuurlijk helemaal gezellig. We hebben nu echt tijd voor elkaar."

Hoeveel kost dat?

Een liefdestripje in corona-tijd is iets waar velen sowieso al vanaf zouden zien, forobvious reasons, maar daar komt nog bij dat het voor menig ON'er ook onbetaalbaar is. Althans: als je het op de André-manier zou willen doen. Volgens Privé legde hij zo'n 12.000 euro op tafel voor een week in een luxe villa op Vista Alegre.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder