• BN'ers

Samantha Steenwijk haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘heel zielig meisje’

Door Finn Bonis
Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer

Zangeres Samantha Steenwijk noemt Yvonne Coldeweijer  “een heel zielig meisje” in een interview met de Beau Monde. Ze zegt dat de juicekoningin op allerlei manieren probeerde om zelf door te breken. "Dat is haar nooit gelukt en uit frustratie gaat ze maar over anderen zitten roddelen om zelf bekend te worden."

Klinkklare onzin

Afgelopen april stonden de twee vrouwen tegenover elkaar in de rechtbank. Yvonne beweerde dat de zangeres was afgevallen met hulp van illegale afslankmiddelen. Volgens Samantha was dit klinkklare onzin en de rechter besloot dat de juicequeen haar uitspraken moest rectificeren.

In de ogen kijken

Samantha vertelt dat ze Yvonne probeerde aan te kijken tijdens de rechtszaak. "Ik dacht dat als ze me één keer in de ogen zou kijken, ze zou zien wat voor leed ze had aangericht. Als je iemand in de ogen kijkt, dan zie je wat je doet met een mens en met iemands werk. Dat deed ze niet en dat vond ik laf."

Spijt?

Of Samantha spijt heeft van de rechtszaak? Nee! “Het is niet oké als er schadelijke roddels over je worden verspreid die niet waar zijn. Stel dat ze weer iets naar buiten brengt waarmee ze andere mensen kan schaden, dan zou ik het zo weer doen.

 

‘Kinderachtige clown’

Eerder dit jaar noemde de zangeres aan tafel bij Jinek Yvonne een “kinderachtige clown”. Luuk Ikink en Veronica Superguide-columnist Rob Goossens zeiden toen aan de desk van RTL Boulevard, dat al die media-aandacht haar kanaal alleen maar helpt

Bron: ANP / Veronica Superguide