Samantha de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong

Drama: Samantha de Jongs vriend Gelmore overleden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Drama voor Samantha ‘Barbie’ de Jong: haar vriend Gelmore, aka Gilly, is plotseling overleden. Het stel kwam bij elkaar nadat Barbie haar vriend Gerrit verliet.

Op Instagram meldt de ex-realityster dat Gelmore gisteren plotseling overleed. “Hou van jou, schat. Zomaar ineens ben je overleden; hoe kan dit? Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen, ik ga je missen boef: uit het oog, maar nooit uit het hart.”

Wat er precies gebeurd is, is nog onbekend. Volgens De Jong waren er nog artsen en politieagenten bij de situatie betrokken en overleed Gelmore aan een hartstilstand.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Barbie en Gelmore

Samantha de Jong verliet haar ex-vriend Gerrit eind 2020 met slaande ruzie. Barbies zoontje Djemino (vernoemd naar Gerrits kleinkind) bleek niet van Gerrit te zijn en werd kort daarna omgedoopt tot Angelo. Angelo’s vader Gelmore was eigenlijk buiten beeld, maar na de geboorte wilden Samantha en hij het toch samen proberen.

Barbie en Gelmore hadden vóór Gerrit in the picture was een korte relatie. Samantha ontdekte dat ze zwanger was geraakt nadat ze betrokken raakte bij een heftig verkeersongeval, waarin ze verwond raakte. Recent meldde De Jong dat ze haar leven weer op de rails probeerde te krijgen, en dat ze haar toekomst met Angelo en Gelmore zonnig inzag.

Lees verder