Samantha de Jong Barbie

Veronica Superguide logo
Samantha de Jong Barbie

Samantha de Jong vertelt voor het eerst over breuk met Maron

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Samantha de Jong, beter bekend als ex-realityster Barbie, gaat door een diep dal. Ze maakte het afgelopen weekend uit met vriendje Maron Hill, die overigens van niets wist. Nu vertelt ze erg openhartig over het "rot weekend" dat ze achter de rug heeft. 

"Na een rot weekend achter de rug probeer ik mezelf toch nog even bij elkaar te rapen", schrijft Barbie in een lange, emotionele insta-post. "Makkelijk is het niet als je heel veel van iemand gehouden heb en niet meer in je leven is."

Het is uit met Maron

Wáárom haar relatie met Maron spaak liep? Dat weten we niet. Het doet haar hoe dan ook veel pijn en verdriet. "Half jaar lang 24/7 bij elkaar geweest, net een kindje verloren samen en dan zo iets doen". Vooral dat laatste hint op iets 'meer' dan slechts het typische 'we zijn uit elkaar gegroeid'-verhaal. "Hoe meer pijn kan een mens nog hebben", vraagt Samantha zich zelfs af. 

Samantha kotst op haters

We weten dat Barbie wel van aanpakken houdt als het gaat om haar haters. Ook nu haalt ze weer fel uit naar negatieve commenters en nare personen in haar leven. "Ik haat het als mensen liegen, bedriegen en vooral niet eerlijk zijn. Daar kots ik het meeste van. Ik ben een goed persoon van mezelf, gun iedereen alles en waarom gebeuren er altijd dingen bij de mensen die het juist niet verdienen."

Lees verder