barbie, samantha de jong

Veronica Superguide logo
barbie, samantha de jong

Samantha ‘Barbie’ de Jong is helemaal klaar met haar haters

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Barbie heeft gereageerd op de kritiek van haar ex-manager Jake Hampel, met wie ze in 2015 de samenwerking verbrak. In het weekblad Privé vertelt Hampel hoe zwaar het was om met haar te werken. Hierop kreeg Barbie veel nare reacties, waaronder ook bedreigingen, en daar is ze helemaal klaar mee. Op Instagram zegt ze: "Even serieus, kunnen jullie nou niet een keer ophouden om overal mijn naam bij te betrekken!" 

Bewijsmateriaal

Onder een screenshot van het artikel van Privé schrijft ze: "Wat heel veel mensen ook niet weten is hoe jullie mij jarenlang behandeld hebben. Ik heb genoeg bewijs tegen jullie allemaal! Het is makkelijk om barbie als zondebok neer te zetten!"  Over wie ze het heeft? Het is ons niet helemaal duidelijk. Barbie is het in ieder geval helemaal zat. "Ik heb maandenlang mijn mond gehouden maar ook dat houdt een keer op. Anders breng ik alles naar buiten, ik heb genoeg bewijs- en videomateriaal!"

"Het moet niet gekker worden

De aanleiding van Barbie's woedende Instagrampost is een interview die ex-manager Jake Hampel gaf in weekblad Privé. Daarin vertelde hij over zijn negatieve ervaring met Samantha en de roddels die ze over hem zou hebben verspreid. “Barbie beweerde dat ik een oplichter was. Er werd zelfs gezegd dat ik met Samantha in bed zou hebben gelegen. Het moet niet gekker worden!”

Samantha ‘Barbie’ de Jong is helemaal klaar met haar haters

Niet alleen negativiteit

Naast alle kritiek die Barbie heeft gekregen, staat er op de site van LINDA een lief berichtje. Geen "achterbakse mensen" maar een keer mensen die het voor de realityster opnemen. 

Lees verder