Samantha 'Barbie' de Jong

Veronica Superguide logo
Samantha 'Barbie' de Jong

Samantha 'Barbie' de Jong is klaar met "schijnheilige, walgelijke mensen"

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is na een moeizame periode klaar voor een frisse start. In haar openhartige Instagrampost spaart ze niets en niemand!

Karma is a bitch!

Ze begint met een mooi gedicht van iemand anders en voegt daar haar eigen gedachtes en gevoelens aan toe. “Ik ga ook een hele nieuwe start maken en de rest verrot maar, schijnheilige walgelijke mensen, maar karma is a bitch!” 

Gluiperds

Het is niet duidelijk over welke mensen zij het specifiek heeft, maar ze laat duidelijk weten er genoeg van te hebben. “Over een ander wat zeggen, terwijl ze zelf geen haar beter zijn, hahaha,” vervolgt ze haar bericht. ”Ik lach me kapot, gluiperds doen alles stiekem, fuck jullie. Ik leef mijn leven zoals ik dat wil en daar heeft niemand wat mee te maken.

Nieuwe start

Barbie is alweer een tijdje gelukkig met haar vriend Maron Hill. Na haar scheiding van Michael van der Plas, het verliezen van de voogdij en talloze zelfmoordpogingen hopen we dat Samantha naar haar eigen woorden luistert en een beter leven opbouwt. En voor de haters: “Nou toedeloe viezerikken!!” 

Lees verder