Samantha de Jong is kritiek zat: “Niemand pakt mijn kinderen af”

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong is kritiek zat: “Niemand pakt mijn kinderen af”

Samantha de Jong is kritiek zat: “Niemand pakt mijn kinderen af”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Vorige maand ondernam ‘Barbie’, aka Samantha de Jong, een vierde zelfmoordpoging. Sindsdien gaan er veel negatieve verhalen rond over Samantha en haar kinderen, waar ze geen voogdij over heeft.

Dat schrijft de ex-realityster in een lang bericht op instagram. Volgens haar wordt er maar van alles geschreven over haar en de kids, Angelina (6) en Milano (4), die vorig jaar op besluit van de rechter voortaan bij hun vader Michael wonen.

Goede moeder

Komende zondag is het Moederdag, maar voor Samantha zal dit toch anders voelen. Ze moet het namelijk zonder haar kinderen stellen. Ze benadrukt dat ze toch echt altijd goed is geweest voor de kids: “Ik ben altijd een goede moeder voor ze geweest. Ze kregen allebei onwijs veel liefde en alles wat hun hartje begeerde”, zo schrijft ze.

“Niemand pakt ze af”

Waarschijnlijk reageert Barbie hiermee op een interview met ex Michael, dat Privé deze week publiceerde. “Het moet tot haar doordringen dat het heel ernstig is wat ze de kinderen aandoet”, zei Michael toen, refererend aan de mentale gezondheid van zijn ex. “Geloof me, niemand die mijn kinderen afpakt!”, zo slaat ze nu terug.

Medicijnen, drank en drugs

Ook geeft de realityster aan dat ze na haar scheiding van Michael “totaal de weg kwijt was”. Daarna ging het alleen maar slechter. “Kliniek in, kliniek uit. Ik raakte steeds meer in mezelf gekeerd”, zo legt ze uit. Uiteindelijk wilde ze geen pijn meer voelen. “Daarom begon ik steeds meer te gebruiken. Medicijnen, drank en drugs.”

Ook geeft ze toe dat het niet niks is, wat zijzelf, haar kinderen en familie en vrienden moesten doorstaan. Ze sluit af met: "Ben er nu klaar mee, anders geef ik binnenkort even een interview over de werkelijke waarheid!“

Lees verder