S10: 'Ik ben bang dat mijn tieten eruit hangen!'

S10
© Sander Koning

S10 is bang voor een Janet Jackson-momentje tijdens het Eurovisie Songfestival, meldt RTL Boulevard. "Ik ben bang dat mijn tieten eruit hangen, jongens!" 

Weinig verhullende outfit 

Afgelopen zaterdag kregen we de spannende outfit te zien waarmee S10 ons zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Turijn. Het is een fashionable creatie van Viktor&Rolf die weinig aan de verbeelding overlaat...

'Het breekt open'

Volgens Aran heeft S10 een "mooie kleine performancedie "uiteindelijk openbreekt." Allemaal prima, zolang haar outfit dus maar niet openbreekt! En daar is S10 volgens Aran nog behoorlijk nerveus over. Aran: "Tussen de repetities door stond haar microfoon open en toen zei ze ineens: 'Ik heb stress jongens. Ik heb het gevoel dat mijn tieten eruit hangen!'" 

180 miljoen kijkers

Volgens Aran is er inmiddels een rolletje tape bij gehaald om de boel op te lossen. "Ze heeft een heel klein pakje en daaronder draagt ze bijna niks."

Het is maar te hopen dat die tape goed blijft plakken... Want je wilt als artiest natuurlijk niet dat je een ongeplande striptease uitvoert voor 180 miljoen kijkers... Vraag maar aan Janet

Om nog maar te zwijgen over de zwarte onderbroek die S10 graag draagt... 

Laat die vlaggetjes maar wapperen! Op dinsdag 12 mei start de halve finale van het Eurovisie Songfestival. De grote ontknoping is te zien op zaterdag 16 mei op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.