s10

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
s10
Songfestival

S10 doet het goed bij de Songfestival-bookmakers!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Lekker bezig: de Nederlandse songfestivalinzending van Stien den Hollander, aka S10, wordt steeds meer omarmd door de bekende en beruchte Songfestival-bookmakers, die haar eerder juist nog een lagere notering gaven. Haar liedje De Diepte is binnen vijf dagen tien plekken gestegen en staat nu op basis van een gemiddelde notering op de tiende plaats.

 

De wedkantoren denken nu dat Nederland twee procent kans heeft om het Eurovisie Songfestival te winnen. Oekraïne wordt nog steeds als de grootste kanshebber gezien, nu met een winkans van 26 procent. Italië staat op de tweede plaats met 18 procent.

 

Nog niet iedereen heeft zijn nummer gepresenteerd

Van een aantal deelnemende landen is nog niet bekend met welke liedje of welke artiest zij naar Turijn zullen afreizen. Zo is er van Zweden (plaats 3), Griekenland (4), Verenigd Koninkrijk (6) en België (8) nog niets te horen maar hebben ze mede op basis van eerdere prestaties een lage quotering.

 

Matthijs Gaat Door

S10 presenteerde De Diepte vorige week donderdag. Het lied is in Nederland goed ontvangen. Dat ze het bij Matthijs Gaat Door live zong (wat héél goed werd ontvangen) zal zeker hebben geholpen bij de bookmakers. Op Spotify was het nummer trouwens vier dagen lang het best beluisterde liedje. Maandag passeerde Antoon haar met zijn nummer Hallo. 

Lees verder