S10 draagt weinig verhullende top tijdens het Songfestival

s10

We krijgen vandaag alvast een leuk voorproefje op het Eurovisie Songfestival... Zangeres S10 showt namelijk de outfit waarmee ze het nummer De Diepte ten gehore zal brengen in Turijn. Op Instagram zien we een outfit van Viktor&Rolf met een weinig verhullende top die haar middenrif ontbloot laat...

'Very excited!' 

"I’m very excited and proud to announce that this will be my stage outfit for the Eurovision Song Contest 2022", plaatst S10 bij een foto op Instagram. Op de foto is S10 in een afgelegen omgeving te zien. Ze is volledig in het zwart gekleed, met een colbert dat haar getrainde bovenlijf toont. Go S10! 

Geen scheurjurk

Na de 'scheurjurk' van Trijntje Oosterhuis en de politiek incorrecte dans-act van Waylon zijn we als Nederlanders extra gefixeerd op de presentatie van onze inzendingen. We hebben verder ook heel wat rare, vreemde, mysterieuze en slechte optredens voorbij zien komen op het songfestival. Wat dacht je bijvoorbeeld van de omaatjes uit Rusland? Of Sieneke met een orgel?  

Viktor&Rolf

De outfit van S10 is gemaakt door Viktor&Rolf. Het Nederlandse ontwerpersduo geniet wereldwijde beroemdheid met hun chique designs. Vooral de liefde voor de strik is een signatuur in hun werk. 

Daten met S10

S10 gooit hoge ogen bij de bookmakers. En met deze coole outfit is de kans ook groot dat ze hoge ogen gooit bij potentiële lovers. Ze zou het namelijk leuk vinden om te daten tijdens het Eurovisie Songfestival.

Wel hopen dat S10 het in dit weinig verhullende topje niet al te koud krijgt - S10 heeft laatst namelijk een griepje opgelopen.

Het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn is op 10, 12 en 14 mei op televisie te bewonderen.  

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.