Waylon toch niet elke vier jaar naar Eurovisie Songfestival

Veronica Superguide logo
Waylon toch niet elke vier jaar naar Eurovisie Songfestival

Waylon toch niet elke vier jaar naar Eurovisie Songfestival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Afgelopen weekend was Waylon nog behoorlijk stellig: hij zou met AVROTROS hebben afgesproken om elke vier jaar af te reizen naar het Eurovisie Songfestival. Maar dát blijkt nu om een grapje te gaan.

"Mijn liefde voor het Songfestival is er nog steeds. Ik heb zelfs afgesproken met de AVROTROS dat we er een traditie van gaan maken dat ik om de vier jaar ga", vertelde Waylon na de jammerlijke uitslag van de editie van 2018. De omroep gaf daar steeds maar geen reactie op in de media.

Nu gaf Waylon eindelijk zelf tekst en uitleg aan tafel bij Humberto Tan in RTL Late Night gisteren. "Ik zou het absoluut doen, maar dit was gewoon een grap, gewoon even een laatste grap met de pers. Dan hebben ze nog een keer iets om over te schrijven. Maar als ze me vragen: ja, dan ga ik over vier jaar weer. Ik zou volgend jaar weer gaan", zei hij. 

Waylon had overigens nog meer nieuws te melden aan de pers, hij vertelde aan Humberto dat hij de media wilde boycotten omdat ze racistische uitspraken over zijn dansers hebben gedaan. 

Bekijk de volledige uitzending van RTL Late Night via RTL XL. 

Lees verder