s10 eurovisie songfestival de diepte halve finale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
s10 eurovisie songfestival de diepte halve finale
SongfestivalTV

S10 door naar de finale van het Eurovisie Songfestival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vanavond was de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival te zien. De uitslag bleef tot de allerlaatste seconde spannend... Maar gelukkig werd S10 toch als tiende finalist genoemd!

S10 maakt indruk op Songfestival...

S10 trad vanavond op tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Met haar nummer De Diepte en haar ‘toonvaste’ optreden wist ze zowel de Nederlandse commentatoren, Cornald Maas en Jan Smit, als de overige verslaggevers in Turijn te overtuigen! "Ik weet zeker dat ze zich in het Nederlands in die Europese harten weet te zingen", zei Jan. Cornald was het roerend met zijn collega eens.

En gaat door naar de finale!

Van de 17 acts gingen er tien door naar de finale van het Eurovisie Songfestival. Het bleef tot de allerlaatste seconde spannend... Maar gelukkig werd S10 toch nog als tiende finalist genoemd! Dat betekent dat we haar komende zaterdag terugzien in Turijn. Dan moet de zangeres het opnieuw opnemen tegen Oekraïne, dat op dit moment getipt wordt als grote winnaar. Maar goed, ook S10 doet gelukkig goede zaken bij de bookmakers!

Even terugblikken op eerdere Eurovisie Songfestival-inzendingen? Dit zijn de negen slechtste Nederlandse inzendingen ooit.

De finale van het Eurovisie Songfestival is zaterdag om 21:00 uur op NPO1. Eerst de tweede halve finale  checken? Schakel dan donderdag om 21:00 uur in.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder