Ryan Murphy: nieuwe info American Horror Story seizoen 8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Murphy: nieuwe info American Horror Story seizoen 8

Ryan Murphy: nieuwe info American Horror Story seizoen 8

|
|

Laatste update:

Tijdens een cast-bijeenkomst van American Horror Story, heeft bedenker Ryan Murphy nieuwe informatie over het achtste seizoen verteld. De serie keert terug naar het bovennatuurlijke!

Het achtste seizoen van American Horror Story speelt zich volgens Murphy ‘achttien maanden in de toekomst’ af. Dan hebben we het over het najaar van 2019. Waar het vorige seizoen, genaamd Cult, nogal politiek was keert de serie de volgende keer terug naar de bovennatuurlijke roots. Volgens Murphy keert AHS terug naar eerdere reeksen als Coven en Asylum. ‘Aan zo’n toon moet je ongeveer denken.’

Want to play a game?

Tijdens de bijeenkomst maakte Ryan Murphy er een spelletje van. Aanwezige castleden van het zevende seizoen mochten ‘m alles vragen, behalve of ze in het achtste seizoen terugkeerden.

Hoofdrolspeler Evan Peters vroeg gekscherend of er veel pruiken gebruikt zouden worden in het achtste seizoen. In Cult droeg Peters regelmatig haarstukjes, wat de opnames niet zo prettig maakten voor hem. Murphy reageerde lachend, en zei dat hij het komend seizoen makkelijker krijgt, in zijn rol als haarstylist.

Naamloos

Het is onduidelijk of we dit heel serieus moeten nemen, maar Murphy had ook wat concrete informatie. Joan Collins speelt bijvoorbeeld de grootmoeder van Evan Peters. Sarah Paulson en Kathy Bates keren ook terug. Murphy bevestigde daarnaast dat er gesproken wordt met actrice Anjelica Huston (The Witches, The Addams Family, The Darjeeling Limited).

Volgens geruchten wordt de subtitel van het achtste seizoen American Horror Story ‘Radioactive’. Hier wilde Ryan Murphy niet op ingaan, ook omdat dit al iets kan zeggen over het plot.

De opnames voor het achtste seizoen American Horror Story beginnen halverwege juni. Fans hoeven dus niet heel erg lang te wachten op de spannende serie! Ryan Murphy werd onlangs ingelijfd door Netflix, voor een kloeke 300 miljoen dollar. De schrijver/regisseur/producer gaat voor de streaming-gigant aan het werk, maar blijft betrokken bij zijn series die nog lopen.

Lees verder