Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland

Ruzie Martien Meiland en Erica loopt uit de hand

|
|

Laatste update:

De sfeer bij de Meilandjes zakt tot onder het vriespunt, zo zien we in een schreeuwerige preview voor de Chateau Meiland-aflevering van vanavond. Alhoewel: onder het vriespunt is nog zachtjes uitgedrukt. Zeg maar gerust standje Siberië. Wat een gezeik!

Martien en Erica Meiland belanden in een hevige auto-fittie! Begrijpelijk trouwens, dat het ze allebei even 'tot hier' zit. Tijdens de opnames ging het superslecht met bulldog Bommel (die inmiddels niet meer leeft) dus dat zorgde ongetwijfeld voor wat extra spanningen. Waar ging die uit de hand gelopen ruzie nu eigenlijk over? Nou, Erica's roekeloze rijstijl in combinatie met Martiens usb-onkunde.

Martien vs. Erica

Martien moet van Erica een USB-kabeltje ergens in doen, maar hij kan het gaatje niet vinden. Ondertussen zit Erica weer lekker te scheuren. "Kijk uit joh!", waarschuwt Martien. "Niks aan de hand", reageert ze. Arme Martien zit nog steeds met dat kabeltje te kloten. Het lukt 'm maar niet. Erica begint zich groen en geel te ergeren. "Weet je het nou nog niet?" En dan... gaat het effe helemáál fout.

'WAT DOE JE NOU?!'

Erica kijkt steeds naar beneden en ziet hoe Martien met een kabeltje pielt, maar eh... ze let niet echt op de weg. Plotseling krijgen ze de schrik van hun leven om een naderende auto en kan Erica nog net een zwik aan het stuur geven. Martien gilt het uit en is hartstikke boos. "WAT DOE JE NOU?!" Hij is helemaal klaar met Erica (niet de eerste keer, trouwens). "Ik ga nooit meer met jou mee. Nooit en nooit meer."

Nou... gezellig! Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:  

Lees verder