Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland

Martien Meiland heeft het gehad met Erica: 'ga weg jij!'

|
|

Laatste update:

De klussende kasteelheer Martien Meiland schiet vanavond even uit zijn slof tegen wederhelft Erica. Die deed ons denken aan Youp van 't Heks legendarische Ikea-sketch door zich te bemoeien met Martiens klusje.

'Mart' en 'Eer' aan het kibbelen? Nee, dat is voor Chateau Meiland-kijkers niets nieuws. Maar in het momentje hieronder, een preview uit de aflevering van vanavond, zit 't Martien echt heel hoog. "Dan doe je zo je best en dan is het nog niet goed...", schrijft hij erbij.

'Weg jij!'

Deze catastrophe begon toen dochter Maxime zag dat Martien een of andere schroef helemaal schuin in een bedframe lijkt te draaien. "Kijk eens wat 'ie doet!" Erica komt even kijken. "Oehhh...", zegt ze bezorgd. "Helemaal scheef." Nou, daar hoef je niet mee aan te komen bij Martien hoor! Die is even helemaal klaar met Erica. "Ga weg jij! Met je zonnebril! Er is helemaal geen zon hier binnen.

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Biografie

Binnenkort komen fans bijna letterlijk ALLES te weten over Martien. Hij liet zijn hele levensverhaal optekenen door schrijver en columnist Jan Dijkgraaf. Gisteren kwamen we opnieuw alvast wat details te weten. Zo bood een rijke zakenman Martien ooit een nieuw rechteroog aan. Hoe dat verhaal precies in elkaar zit? Dat lees je hier.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Lees verder