RTL4’s nieuwe talentenjacht The Talent Project gooit het roer om!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL4’s nieuwe talentenjacht The Talent Project gooit het roer om!

RTL4’s nieuwe talentenjacht The Talent Project gooit het roer om!

|
|

Laatste update:

RTL4 komt dit najaar met een nieuw zangprogramma: The Talent Project. Talentenjachten zijn er zat, maar de opzet van de nieuwe show maakt het érg interessant.

Het traject dat de kandidaten van The Talent Project afleggen is anders dan we van talentenjachten gewend zijn. Zangers en zangeressen hoeven niet in één keer te overdonderen, maar komen na de selectie terecht in een proces dat 100 dagen duurt. Tijdens de audities hoef je (nog) niet super te zingen, als je maar kunt laten zien dat je talent hebt.

Fame!

Vervolgens gaan verschillende coaches en experts met de kandidaten aan de slag. Kijkers volgen de talenten terwijl ze klaar worden gestoomd voor het grote podium. Er is geen tekort aan talentenjachten op de Nederlandse tv, maar de vernieuwde opzet kan toch behoorlijk interessant worden. Daarnaast missen talentvolle kandidaten nu soms de boot omdat ze te weinig tijd krijgen om zich te verbeteren.

Wie The Talent Project gaat presenteren is nog niet bekend. Er zit een jury in het programma, maar wie die taak op zich neemt is ook nog onduidelijk. Inschrijven voor de nieuwe show van RTL kan via deze pagina.

Talentenjachten als The Voice vatten de voorbereiding van de kandidaten wekelijks kort samen in filmpjes. Omdat de coaching en lessen in The Talent Project drie maanden duren, leer je de kandidaten tijdens elke aflevering beter kennen. Helemaal geen gek idee!

The Talent Project is dit najaar te zien op RTL4. Hopelijk horen we binnenkort meer over de nieuwe talentenjacht.

Lees verder