Roy Donders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roy Donders

Roy Donders koopt droomlichaam: 'overal liposuctie'

|
|

Laatste update:

Sporten? Neh. Reality-ster Roy Donders 'koopt' gewoon "een perfect strak lichaam". Hij reist af naar Turkije en laat daar zowat over heel zijn lichaam vet wegzuigen.

'Royke', die laatst weer eens op tv kwam en vermoedelijk nog altijd hoopt op die ene grote comeback, is de afgelopen jaren veel afgevallen, zo liet hij gisteren weten op Insta. "Daar heb ik veel voor laten staan en hard mijn best voor gedaan." Toch heeft de bekende Brabo nog niet het lichaam dat 'ie eigenlijk zou willen.

'Overal liposuctie'

"Alleen sporten is nou eenmaal niet mijn ding. Ik begin eraan en na twee of drie keer ben ik er weer klaar mee. Maar ik wil wel een perfect strak lichaam, dit is iets waar ik al mijn hele leven van droom." Vervolgens komt Roy met een hele waslijst aan dingen die hij aan zijn lichaam gaat laten doen. "Full body liposuctie, liposculptuur, lipolazer en J plasma en mijn kin.. ❤️❤️ " Euhm, oke dan! Maar wat betekent dat in hemelsnaam? Wat is J plasma? We hebben nog steeds geen idee. Roy gaat in ieder geval zijn buik, rug en lovehandles onder handen laten nemen, verduidelijkte 'ie gisteren in Shownieuws. "Eigenlijk overal liposuctie."

Strak en plat

Royke wil geen grammetje vet meer. "Ik word helemaal strak en plat..." Hij kondigt in zijn Insta-Stories (waar je deze hele medische road trip kan gaan volgen) aan dat hij woensdag naar Turkije vliegt voor de operatie. "Waarschijnlijk als ik straks mijn kleren aan heb zie je helemaal niets anders aan mij. Ik doe het puur voor mezelf, niet voor iemand anders, niet om op een of andere Ken te lijken of op een barbiepop te lijken of nep te worden. Gewoon zodat mijn huid wat strakker is." Dit is overigens niet de eerste metamorfose die de 'Stylist van het Zuiden' ondergaat. Eerder dit jaar verraste hij zijn volgers met een nieuwe look.

Lees verder