Na Roy Donders nóg een BN’er in Lang leve de Liefde

Roy Donders

Eerder mocht ex-realityster Roy Donders op zoek naar de liefde in SBS6-datingshow Lang leve de Liefde. In navolging van 'Royke' betreedt er nu nog een BN'er het huis!

het gaat om oud-Campinglife-gezicht Sander Janson! Die keerde eerder dit jaar, vier jaar na het einde van Campinglife, weer even terug op tv met RTL Kampeert. De presentator, inmiddels 50 jaar oud, vond meedoen aan Lang leve de Liefde "echt rete-spannend", zo geeft hij toe in een interview met Shownieuws.

Doe mee: Superguide pubquiz!

Sander Janson

De gelukkige dame? Ene Janine. Zij gaat samen met Sander het grote date-avontuur aan. "Ik had het niet meer! Ik was echt zo zenuwachtig", vertelt hij over zijn deelname.

'Huh?'

Date Janine moest even twee keer met haar ogen knipperen toen ze Sander zag binnenkomen, zien we in de eerste beelden. "Heb jij voor televisie gewerkt? Ik dacht: huh? Het lijkt of ik jou al eerder heb gezien!" En ja, dat blijkt dus te kloppen. Daar komt Janine tijdens de date achter! "Ze wist uiteindelijk wel wie ik was, ja", lacht Sander voor de camera van Shownieuws. Wat ze zoal gaan doen, op anderhalve meter? Onder meer bodypainten op... paspoppen! Tja, je moet iets als je elkaar niet mag aanraken.

Sander Janson is aankomende donderdag om 20:00 uur voor het eerste te zien in Lang leve de Liefde op SBS6. En hopelijk zit er bij hem géén boze ex voor de buis!