Roxeanne Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes tevreden: ‘Mag er ook zijn, met mijn dikke tieten’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Roxeanne Hazes was vroeger best wel eens onzeker over haar lichaam. Dat werd alleen maar verergerd door social media. Gelukkig is de zangeres inmiddels dik tevreden!

Roxeanne Hazes klaar met vergelijken

Roxeanne Hazes vertelt aan Elle dat make-up haar in “artiestenmodus” brengt; het geeft haar zelfvertrouwen. Dankzij een lekker make-uppie durfde ze zelfs een keer in bikini op te treden! Maar gelukkig leert Roxeanne zichzelf sowieso beter accepteren, ook zonder opsmuk. "Ik hemel mezelf niet op als ik in de spiegel kijk, maar denk ik ook niet: gadverdamme wat een afschuwelijk mens. Maar: jij mag er ook zijn, met je dikke tieten en je dikke hol."

'Nu zit ik met de gebakken peren'

Lange tijd werd Roxeanne onzeker van social media: “Tijdens mijn zwangerschap was ik al bezig met dat ik per se die verzorgde moeder wilde zijn, achter een mooie kinderwagen.” Nu ze zichzelf volledig accepteert, is ze social media echter heel leuk gaan vinden, mede dankzij de #eerlijkefoto-trend. Roxeanne hoopt dat zij zelf ook kan bijdragen aan het verdwijnen van het “perfecte beeld”. Toch is ze niet tegen het gebruik van fillers. Wat heet: ze gebruikt ze zelf ook! Dat Rox het doet, betekent echter niet dat ze haar volgers aanmoedigt: “Ik maak er ook geen promotie meer voor, want ik sta niet voor dat schoonheidsideaal.

De Hazes-telg liet vroeger al eens haar borsten vergroten. Daar kijk ze echter minder positief op terug: “Toen ik op mijn negentiende mijn borsten liet doen wilde ik hele grote tieten. En nu zit ik met de gebakken peren – letterlijk, want het zijn gewoon zakken.'

Roxeanne was de afgelopen dagen natuurlijk veelvuldig in het nieuws. De zangeres en haar verloofde waren namelijk not amused over de documentaireserie Kleine Jongen over haar vader André Hazes. De makers maakten (in eerste instantie) namelijk gebruik van door haar geschoten privébeelden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder