Roxeanne Hazes Beste Zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxeanne Hazes Beste Zangers
Hazes

Roxeanne Hazes noemt haar mentale gezondheid ‘een eeuwige strijd’

|
|

Laatste update:

Het maken van een nieuw album werkt voor Roxeanne Hazes als therapie, iets wat volgens de zangeres geen kwaad kan omdat mentale gezondheid een "eeuwige strijd" blijft. Zo vertelt ze in de nieuwe editie van het 100%NL Magazine, waarin ze ook laat weten dat ze een lastige periode achter de rug heeft. De trappen na van haar moeder en broer André hielpen ook niet mee.

‘Een hoop shit te verwerken’

"Ik heb een lange tijd heel diep gezeten. Dan is het moeilijk om te weten wat je wilt doen, waar je mee bezig wilt zijn. En we hebben twee coronajaren achter de rug", licht ze toe. "Voor mij was het prettig om weer even aan mezelf te werken en lekker in therapie te gaan. Ik heb een hoop shit te verwerken uit mijn verleden. Maar ik ben er weer. Ik bedoel - nooit helemaal - het blijft een eeuwige strijd; mentale gezondheid."

Roxeanne opende zich eerder ook over haar verknipte jeugd en dat ze weinig steun kreeg van moeder Rachel Hazes, na de dood van haar vader.

Nieuwe album

Het gaat nu dus weer goed met Roxeanne Hazes en dat komt deels door het nieuwe album waar ze aan werkt. "Ik heb zin in wat komen gaat. Ik voel me ontzettend goed. De muziek die wij aan het maken zijn, is bijzonder. Het hele album werkt voor mij als een grote therapie. Ik kan niet wachten om het mensen te laten horen, om straks weer lekker op tour te gaan en een feestje te maken. Daar heb ik heel veel zin in en behoefte aan."

De Hazes-familie heeft de afgelopen jaren een hoop schandalen te verduren gekregen.

Bron: ANP / Veronica Superguide

Lees verder