Patrick en Rosanna Kluivert

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patrick en Rosanna Kluivert

Rossana Kluivert boos op Opgelicht: ‘Slapen gaat niet meer’

|
|

Laatste update:

Rosanna Kluivert ligt flink onder vuur sinds haar goede bedoelingen in twijfel werd getrokken door Opgelicht. Nu slaat zij terug in een uitgebreid interview!

Donateurs

Vorige week besteedde Opgelicht aandacht aan het liefdadigheidswerk van Rosanna Kluivert. Volgens het programma werd het geld van donateurs dat bedoeld was voor haar hondenopvangcentrum op Curaçao vooral besteed aan dure marketingbureaus. Sterker nog, volgens de reportage zou er zich niet eens een Dog Rescue Center bevinden op het eiland! De uitzending leidde tot veel woedende reacties onder de kijkers. In een interview met De Telegraaf vertelt Rosanna wat de uitzending met haar heeft gedaan.

‘Laf persoon’

“Slapen gaat niet meer. Ik heb de hele nacht gehuild”, zo vertelt Rossana in het interview. "We waren zoiets moois aan het opbouwen. Nu ben ik vooral boos.” Het steekt haar vooral dat ze naar eigen zeggen niet in de studio mocht reageren op de beschuldigingen. Ze nodigt presentator Jaap Jongbloed dan ook uit om haar kant van het verhaal te vertellen. “Ik denk dat hij flauwvalt als hij ziet wat er allemaal niet klopt van de uitzending. Als hij niet bereid is om met mij om de tafel te gaan zitten, vind ik het een laf persoon. Onze naam moet gezuiverd worden”, besluit Rosanna.

Lees verder