Ronnie Flex in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ronnie Flex in The Voice of Holland op RTL 4

Ronnie Flex en Angela Groothuizen vanavond in The Voice!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Vanwege het jubileumseizoen van The Voice mogen gastcoaches tijdelijk plaatsnemen in de rode stoelen. Vorige week waren dat Miss Montreal en Marco Borsato en vanavond mogen rapper Ronnie Flex en oud-coach Angela Groothuizen helpen bij The Knockouts.

Zij mogen coaches Anouk en Ali B adviseren. Waylon en Lil' Kleine zijn er vanavond niet bij; die maakten vorige week al hun keuzes in hún Knockouts.

Lil' Kleine

Niet iedereen zal een traan laten nu Lil' Kleine een aflevering uitzit. De kritiek op zijn coachingskills neemt alleen maar toe, zeker nadat hij vorige week een volgens velen 'verkeerde keuze' maakte. Experts denken zelfs dat Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, volgend seizoen niet terug hoeft te komen.

Gastcoaches

Dat RTL met het idee voor gastcoaches kwam, pakte toevallig wel érg fijn uit. Zo hoefde de kibbelende Anouk en Lil' Kleine in ieder geval géén studio te delen na hun ruzie in The Battles. Handig! Feit blijft wel dat de liveshows volgende week beginnen en dan moeten ze wel samenwerken. Zelfs collega-coach Ali B, die toch altijd zijn antwoord klaar heeft, weet niet hoe dat gaat aflopen...The Voice of Holland is vanavond om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder