Rob Dekay heeft bijzonder aandenken aan Het Perfecte Plaatje: 'Voor eeuwig vastgelegd'

Kijkers waren niet tevreden met de gang van zaken bij Het Perfecte Plaatje in de derde aflevering. Achteraf natuurlijk niets meer aan te doen en Rob Dekay kon door een 'oneerlijke opdracht' zijn koffers weer inpakken. Toch heeft de zanger een aardig uniek aandenken overgehouden aan zijn deelname.

Niets missen? Blijf op de hoogte van al het nieuws over Het Perfecte Plaatje op Reis!

Rob
© RTL

Een foto schieten van een kleurrijke vogel. Onmogelijk, zéker binnen de gegeven tijd van de opdracht in Het Perfecte Plaatje op Reis. De deelnemers kregen namelijk maar één uur in de prachtige botanische tuin aan de voet van de Tafelberg vol exotische vogels, maar die waren eigenlijk nergens te bekennen. Rob eindigde met een 'depressieve vogel' en dat leverde hem een pijnlijke 4,9 op. Ouch.

Exit

Rob wist zich niet te revancheren met de tweede shoot en moest na het commentaar zijn camera weer inpakken. Hij baalde enorm, want hij genoot erg van het veelzijdige Zuid-Afrika en had al veel mooie momenten meegemaakt. Daar kan er natuurlijk nog wel eentje bij.

Vastgelegd

Op zijn arm pronkt nu namelijk voor altijd de depressieve vogel die hem zijn exit bezorgde. Mét het horrorcijfer.  "Ik heb de vogel voor eeuwig vastgelegd", vertelt Rob in een interview met RTL Boulevard. "Hij is voor eeuwig mijn vogel." Zelfs nu baalt hij nog steeds van zijn vertrek uit het programma: "Het is tranen met tuiten."

HPP
© Instagram Rob Dekay

Het Perfecte Plaatje zie je elke woensdag om 20.30 uur op RTL 4.