Rihanna is Marion Crane in creepy trailer Bates Motel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rihanna is Marion Crane in creepy trailer Bates Motel

Rihanna is Marion Crane in creepy trailer Bates Motel

|
|

Laatste update:

Rihanna heeft een hoofdrol te pakken in het vijfde en laatste seizoen van Bates Motel. In de zojuist verschenen spooky trailer zien we dat ze als Marion incheckt tijdens een stormachtige avond.

Psycho

De serie is gebaseerd op de beroemde thriller Psycho van Alfred Hitchcock. In Bates Motel wordt het leven van weduwe Norma en haar zoon Norman Bates belicht in de jaren voorafgaand aan de gruwelijke moord (ja, de beroemde douche-scène) op Marion Crane (gespeeld door Rihanna) door Norman. 

Andere versie

"Kijkers zullen een heel nieuwe versie van Marion te zien krijgen, wanneer ze binnenstapt in Bates Motel. Uiteraard zullen er ook herkenbare stukken uit de film Psyco inzitten, maar we hebben er ook onze eigen twist aan gegeven", zo vertelt producer Kerry Ehrin.

Acteren

Rihanna maakte afgelopen zomer zelf het nieuws bekend dat ze mee zou spelen in Bates Motel. Dat was te zien in een speciale video die op Twitter verscheen. Rihanna zal in verschillende afleveringen van de serie te zien zijn. Naast deze serie, kunnen we de acteerprestaties van de zangeres ook gaan bewonderen in de film Ocean's Eight die volgend jaar zal verschijnen.

Op de buis

Het vijfde seizoen van Bates Motel is in Amerika vanaf 20 februari te zien op de Amerikaanse kabelzender A&E. Het is nog niet bekend wanneer het seizoen in Nederland te zien is.

Lees verder