Rick Grimes heeft een eigen Lucille in nieuwe beelden The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rick Grimes heeft een eigen Lucille in nieuwe beelden The Walking Dead

Rick Grimes heeft een eigen Lucille in nieuwe beelden The Walking Dead

|
|

Laatste update:

Voordat je verder leest: als je seizoen 8 van The Walking Dead nog niet gezien hebt, bevat dit artikel spoilers!

Onlangs werd bekend gemaakt dat Andrew Lincoln de rol van Rick Grimes verlaat in het negende seizoen van The Walking Dead. In de nieuwe promo's zien we dan ook meermaals het zinnetje 'Rick Grimes' final episodes' voorbij rollen. Maar voordat Rick er vandoor gaat, toont hij nog even zijn nieuwste aanwinst in de vorm van een Lucille 2.0. 

In de nieuwste promo die op Twitter is verschenen ziet Rick er wel érg comfortabel uit met een wapen dat behoorlijk vee weg heeft van Negans geliefde Lucille. En ookal ziet de zombie-killer er erg zelfverzekerd uit in bovenstaande promo, meerdere trailers (zoals de nieuwste hieronder) suggereren dat Rick het lastig gaat krijgen om de groep bij elkaar te houden. Ook een mogelijke ontploffing tussen Rick en bff's Maggie en Daryl zou op de planning kunnen staan wanneer ze erachter komen dat Rick Negan nog levend gevangen houdt. Overigens lijkt het er in de trailer op dat Negan zélfs van achter de tralies nog in Ricks hoofd weet te komen. 

We zijn in ieder geval erg benieuwd hoe Andrew afscheid neemt van The Walking Dead (waar we overigens al wild over aan het speculeren zijn) én wat de tijdssprong van 18 maanden in de serie ons precies gaat brengen. 

Het negende seizoen van The Walking Dead start in Amerika op 7 oktober.

Lees verder