Rick and Morty krijgt 70 nieuwe afleveringen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rick and Morty krijgt 70 nieuwe afleveringen!

Rick and Morty krijgt 70 nieuwe afleveringen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Lange tijd was het onzeker of er überhaupt een vierde seizoen van Rick and Morty zou komen, maar het verlossende nieuws is nu daar: Adult Swim heeft maar liefst 70 nieuwe afleveringen van de serie besteld! Aangezien de eerste drie seizoenen bij elkaar “maar” 32 afleveringen hadden betekent dit dat fans nog jarenlang plezier gaan hebben van het absurd komische opa-en-kleinzoon duo.

Absurde animatieserie

In deze animatieserie, die in Nederland op Netflix te zien is, beleven de geflipte wetenschapper Rick en zijn neurotische kleinzoon Morty bizarre avonturen. Op hun ruimtereizen komt het duo oog in oog te staan met maffe aliens, killer klonen en ander intergalactische gevaren. De absurde, grove humor en de creatieve verhalen maakten van de serie al snel een succes. De cultanimatieserie heeft in korte tijd een grote schare fans opgebouwd.

Twee maanden geleden nog liet één van de schrijvers weten dat hij het somber inzag met de toekomst van de serie. Adult Swim had immers nog steeds geen vierde seizoen besteld. Nu blijkt de serie dus toch een verlenging te krijgen, en wat voor één?! Fans van de serie moeten nog wel even geduld hebben, maar dat zijn ze wel gewend aangezien er sinds 2013 slechts om de twee jaar een nieuwe seizoen verschijnt. Het vierde seizoen zal dus vermoedelijk in de tweede helft van 2019 te zien zijn.

Lees verder