Lot van Rick And Morty onduidelijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lot van Rick And Morty onduidelijk

Lot van Rick And Morty onduidelijk

|
|

Laatste update:

Veel fans wachten op het vierde seizoen van de populaire tekenfilm Rick & Morty. Bedenker Dan Harmon heeft slecht nieuws: de makers zijn er nog niet eens aan begonnen!

Adult Swim (Cartoon Network) heeft volgens Harmon nog geen vierde seizoen besteld. Hierdoor hebben Harmon en Justin Roiland eigenlijk geen aanleiding en motivatie om alvast te schrijven. 

Rick And Morty-schrijver en stemacteur Ryan Ridley gaf eerder dit jaar al aan bijzonder gefrustreerd te zijn door de vertraging. Als het zo doorgaat verschijnt het vierde seizoen volgens hem pas in het najaar van 2019. Ridley zei alle vertraging ‘onbegrijpelijk’ te vinden, zeker omdat Rick And Morty zo populair is.

Tol van de roem?

Dan Harmon en Justin Roiland lijken ook al een tijdje te worstelen met de populariteit van hun absurde cartoon. Een deel van de Rick And Morty-fans gedragen zich bijzonder claimerig, en vielen vrouwelijke schrijvers van de serie in het verleden lastig. 

In Rick And Morty beleven een geflipte wetenschapper en zijn kleinzoon bizarre avonturen. De bizarre, grove humor en de creatieve verhalen maakten van de serie al snel een enorm succes. De serie verschijnt wel met flinke pauzes tussen de seizoenen. Rick And Morty debuteerde in 2013, waarna er in 2015 pas een tweede seizoen verscheen. De derde serie liep van juli 2017 tot eind vorig jaar.

Normaal gesproken zit er dus ongeveer twee jaar tussen de seizoenen. Het verschil is dat Rick And Morty eerder steeds verlengd werd terwijl de serie nog liep. Hoewel de makers graag een vierde seizoen willen, kan het écht nog wel even duren... De eerste drie seizoen van Rick And Morty zijn in Nederland te zien via Netflix.

Lees verder