Netflix Ares

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix Ares

Review round up: Ares gooit ook internationaal hoge ogen!

|
|

Laatste update:

Ares wordt nooit écht eng maar maakt veel goed met zijn indrukwekkende, duistere visie op Nederlandse studentenverenigingen en de Gouden Eeuw.” Dat was de kern van onze review! Wij konden de nieuwe Nederlandse Netflix Original dus prima pruimen… En daarin zijn we niet alleen!

Ares: “perfecte mix van mysterie en horror”

We eindigden onze Ares review met de volgende uitspraak: “Een avondje bingen waard, of je nu in Toronto, Tokyo of Tiel woont.” Het blijkt een waarheid als een koe, aangezien de Nederlandse Netflix-serie ook internationaal hoge ogen gooit. The Cinemaholic noemt Ares bijvoorbeeld een “perfecte mix van mysterie en horror”. Of neem Decider, dat de acteerprestaties van de cast prijst, met de opmerking dat juist dat cruciaal is voor een horrorserie. Ten slotte lichten we Ready Steady Cut nog even uit. De schrijver is realistisch genoeg om te beseffen dat het lastig zal zijn om het op te nemen tegen een serie als Sex Education, dat gisteren eveneens op Netflix verscheen… Toch meent hij dat het verhaal van Ares interessant genoeg is om het (op langere termijn) goed te doen op de streamingdienst!

Ares is Netflix-horror van Nederlandse bodem

Het is slechts een kleine greep uit de Ares reviews die nu langzaam binnendruppelen. We zijn benieuwd naar de rest van de (internationale) opinies. Heb jij Ares al gecheckt? Dat kan sinds gisteren op Netflix. Niet zo geïnteresseerd in horror van Nederlandse bodem? Gelukkig hebben we net ons wekelijkse Netflix-overzicht gepubliceerd. Daar staat vast wel iets anders voor je tussen!

Lees verder