Ares op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ares op Netflix

Nederlandse horrorserie Ares staat vanaf vandaag op Netflix!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Netflix dropt vandaag een grote primeur. De allereerste Nederlandse Original-productie, horrorserie Ares, staat vanaf vandaag online op de streamingdienst!

Alle 8 afleveringen staan NU voor je klaar en wachten op dat moment waarop je ze in één lange, heerlijke binge-sessie gaat verslinden. Maar... grote kans dat je af en toe even een pauze moet nemen. Ares is een keiharde psychologische horrorserie vol angst en duisternis. Lees hier alles dat je moet weten voordat je aan Ares begint.

Waar gaat Ares over?

Ares draait om studenten Rosa (Jade Olieberg) en Jacob (Tobias Kersloot), die worden uitgenodigd door de gelijknamige schimmige sociëteit in het centrum van Amsterdam. Aanvankelijk lijkt het allemaal leuk en aardig, maar dan verdwijnt Rosa op mysterieuze wijze. 

Gouden Eeuw als duistere achtergrond

De serie is op en top Nederlands en laat veel typische Amsterdamse locaties zien, zoals het Rijksmuseum, het Tropenmuseum en zelfs het drijvende Chinese restaurant Sea Palace. Toch speelt ook de rijkdom en weelde van de Gouden Eeuw een grote rol: die zie je het meest in de achtergrond en is verbonden met het demonische geheim van Ares. Is dat een controversiële combinatie? Wij vroegen de makers naar 'die zwarte bladzijden uit de Nederlandse geschiedenis’.

Lees verder