• Renze

Renze: Wereldster Charlie Puth stuk om SM-Pinokkio Filemon in Het Perfecte Plaatje

Door Lise Knipping
Charlie Puth

De SM-versie van kindervriend Pinokkio van Filemon Wesselink zorgde voor hilariteit in Het Perfecte Plaatje. Met tuigje en al staat de presentator voor de lens van Trijntje Oosterhuis (die zelf ook nog eens heel intiem op beeld stond). Die beelden zijn grappig en dat vindt zanger Charlie Puth in Renze ook.

Even een kleine samenvatting (mocht je de afgelopen jaren onder een steen geleefd hebben): Charlie Puth is een van de meest succesvolle popmuzikanten op dit moment. Met absoluut gehoor en catchy liedjes (One Call Away en How Long) verovert hij al een lange tijd de muziekwereld. Hij schuift aan bij Renze op zaterdag en krijgt dan het schokkende beeld van SM-Filemon voorgeschoteld. 

'You have to wear THAT?'

Filemon zal misschien toch achter zijn oren krabben bij het zien van Renze. Tja, daar sta je dan (wéér) in het kinky tuigje op beeld. De Amerikaanse Charlie Puth kijkt verbaasd naar de video en weet even niet wat dit nu precies is. "What is that?!', vraagt hij geschokt. "I'm sorry, this is Dutch television", antwoordt Renze. Hij legt vervolgens uit hoe Het Perfecte Plaatje in zijn werk gaat. "And you have to wear THAT?", onderbreekt Charlie hem. 

'OUCH'

In de video is ook de verpakking te zien van het fameuze SM-tuigje waarop in grote letters 'OUCH' staat. Charlie Puth vraagt zich hardop af waarom dat in godsnaam op dat pakje zou staan. "Does it hurt when you put in on?" Waarschijnlijk wel, zegt Renze. "Or after", zegt tafelgast Amerika-deskundige Michiel Vos dan. De zanger kan zijn lach niet langer inhouden en schatert het uit. Tot hilariteit bij de andere gasten en het publiek.

Charlie Puth
© RTL

Renze is op zaterdag en zondag te zien rond 22.30 uur op RTL 4.