• Het Perfecte Plaatje

‘Masturberende’ Trijntje Oosterhuis in Het Perfecte Plaatje: ‘angstaanjagend’

Trijntje Oosterhuis Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje maakt deze week de tongen los, al willen we niet nog meer seksuele toespelingen maken in dit nieuwtje. Na Filemon als SM-Pinokkio is nu Trijntje Oosterhuis aan de beurt als een zogenaamd masturberende Sneeuwwitje. Angela de Jong had een slapeloze nacht ervan!

Pompeuze sneeuwwitje-jurk

De tv-diva begint in haar nieuwe vlammende column met een excuses. Er kan een spelfoutje in haar tekst staan want ze heeft geen oog dichtgedaan. Elke keer als ik in slaap dreigde te vallen, verscheen het beeld van Trijntje Oosterhuis op mijn netvlies die in een pompeuze Sneeuwwitje-jurk ligt te masturberen bij een foto van een appel, onder toeziend oog van een tuinkabouter.

Angela raast door dat ze “koortsdromen heeft gehad die minder angstaanjagend waren”.

Het perfecte programma

Tot zover het gezeik op Het Perfecte Plaatje want de AD-columniste is eigenlijk een groot fan van het programma. Ze noemt het zelfs haar favoriete “’BN’ers leren een kunstje’-programma en roemt de strenge jury en de deelnemers die haar regelmatig verrassen.

Zelfs voetbal is beter

Dat kan ze niet zeggen van de andere zenders, want met het WK voetbal is het armoe troef. Al geeft ze nog altijd de voorkeur aan voetbal boven Trijntje Oosterhuis die zichzelf pleziert.

Je ziet Het Perfecte Plaatje elke woensdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Ons hele dossier over Het Perfecte Plaatje vind je hier!