Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Veronica Inside

René van der Gijp geeft Chateau Meiland de schuld van slechte kijkcijfers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Veronica Inside’s kijkcijfers zijn de laatste weken gekelderd en dat kan liggen aan concurrent Chateau Meiland, denkt René van der Gijp. De presentator vertelde dat op Radio Veronica. Zijn voetbalprogramma zit tegenwoordig rond een half miljoen kijkers waar ze eerder nog bijna het dubbele trokken op de maandagavond. Chateau Meiland is een van de beste bekeken programma’s op tv en maakt zelfs kans op de Gouden Televizier-Ring.

“Houden we het programma een beetje aan de gang, René, denk jij?“ Vroeg Wilfred Genee aan René.

'Ouwe nicht'

“Misschien hebben wij – ik hoop het niet – wel kijkers die ook Chateau Meiland leuk vinden. Je zou het toch bijna niet hopen of wel?” grapt René later. “Ja, het wordt tijd dat die ouwe nicht ermee stopt daar, dan gaan de kijkcijfertjes bij ons weer omhoog. Nee, dat gaat allemaal goed komen, joh.”

René van der Gijp is dus geen fan van Chateau Meiland en Martien, al voorspelt hij wel dat het programma de Televizier-Ring gaat winnen aankomende woensdag.

Het Gouden Televizier-Ring Gala

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt woensdag 20.35 uur uitgezonden op NPO 1. Chateau Meiland is iedere maandagavond te zien, 20.30 uur op SBS 6. De show van Martien Meiland krijgt zelfs extra afleveringen!

Lees verder