René Le Blanc reageert op sneren Angela de Jong: 'Ken die vrouw niet'

Door Redactie
Angela de Jong en René Le Blanc

Als er twee mensen duidelijk geen vrienden zijn, zijn het Angela de Jong en Ik Geloof In Mij-ster René le Blanc wel. Nadat Angela vorige week de realityster eens flink fileerde in haar column, is het nu de beurt aan René om terug te slaan. 

En dat is maar goed ook, want Angela de Jong liet eerder geen spaan heel van de SBS-ster. Zo schreef ze dat René "een ego heeft waar Gordon nog een puntje aan kan zuigen" en wil ze hem zelfs uitroepen tot de meest irritante SBS'er. Nou, René niet bellen... of nouja, misschien toch wel?

Angela, wie?

De zanger reageert namelijk nu in de Shownieuws-rubriek Bekend in de buurt op alle negativiteit. "Ik ken die vrouw dus helemaal niet", reageert hij verontwaardigd als presentator Thom Goderie er naar vraagt. "Wat vind ik van Angela de Jong? Ik keek altijd naar haar columns in de krant en zag haar op televisie en dacht: zij mag natuurlijk een mening hebben. Maar die vrouw kent mij niet persoonlijk."

"Interview mij dan"

Hij vermoedt namelijk dat ze wel anders zou klinken als ze met elkaar in gesprek gaan. "Ze moet ook zien dat het televisie is. En dat er tv gemaakt wordt", wil hij duidelijk maken. "Het is nu de derde keer dat ze een stuk over mij schrijft en dan heb ik gelezen dat ze mij wil uitroepen tot 'irritantste SBS'er'. Dan denk ik: je kent me helemaal niet! Bel mij dan en ga een interview met mij aan, want dan krijg je een heel ander beeld van mij. Ik vind het jammer." Helemaal omdat hij al eens eerder Angela opriep om eens contact te leggen.

Rouwperiode

Maar geen paniek hoor, de 'Dutch Engelbert Humperdinck' ligt er daarentegen niet wakker van. "Angela de Jong raakt me niet!" Wat hem dan wel raakt? Dat hoor je in het volledige interview hieronder. 

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: