René le Blanc

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
René le Blanc

René le Blanc onthult wie zijn droomvrouw is

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Kijkers van SBS6-cult-realityserie Ik Geloof In Mij weten dat blikvanger René le Blanc, aka de 'Dutch Engelbert Humperdinck', zijn hart verloor aan steun en toeverlaat Jolanda. Maar... zijn droomvrouw heeft een andere naam!

Weekblad Weekend vroeg de volkszanger wie toch zijn droomvrouw is. Nou, wat blijkt? Het gaat om fashion-onderneemster en RTL Boulevard-expert Nikkie Plessen. "Dat vind ik een charmante dame."

De nieuwe Harry Potter-serie!

René en Nikkie

René jubelt dat Nikkie eigenlijk álles heeft waar zijn hart van op hol slaat. "Zij heeft een heel goede uitstraling, daar zit eigenlijk alles op wat erop en eraan moet zitten." Hij is echt onder de indruk. "Ik vind haar ook een stoer wijf. Ze heeft gewoon veel aantrekkingskracht. Ik vind haar een mooie vrouw om te zien én slim."

Vreemdgaan

Een slippertje maken? Nee, dat zal René zijn partner Jolanda niet aandoen. "Als ik buiten de pot zou piesen, dan is het gewoon klaar." Een kus op de wang van een fan gaat René dan weer niet afslaan, "maar zoenen vind ik vreemdgaan". "Ik wil met Nikkie Plessen om de tafel zitten, maar alleen om zaken te doen."

Nieuwe hit?

Na gedoe met zijn oude management, zit René nu weer op de rails, carrière-wise. Binnenkort komt de opvolger van zijn mega-hit If I Tell You uit. De nieuwe potentiële klapper heeft ook al een naam: My Babylove. En - je raadt het nooit - ook dit nummer tapt uit het kenmerkende Engelbert Humperdinck-vaatje. Shownieuws stuurde een camera naar de clipopnames. Klaar voor een sneak peek?

Lees verder