Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution op Netflix

De remake van de eerste Pokémon-film staat nu op Netflix!

|
|

Laatste update:

Gisteren vierden we natuurlijk met zijn allen Pokémon Day! Toch? Nee, wij wisten het ook niet hoor. Wel dropte Netflix de '3D'-remake van Pokémon: The First Movie en die konden we natuurlijk niet laten liggen. 

Pokémon: The First Movie: Mewtwo Strikes Back uit 1998 is natuurlijk een klassieker van jewelste! Eigenlijk best gek dat er nog géén remake was. Tot nu. De vorig jaar in Japan uitgekomen Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution staat sinds gisteren op Netflix. 

Nostalgie

Het is heerlijk om even in deze tijdmachine te stappen! Wanneer we alleen de originele 150 Pokémon zien, roept dat natuurlijk weer allerlei nostalgische gevoelens op. Hoewel de film qua verhaal precies hetzelfde is als de klassieker, kregen Ash en zijn vrienden wel een dikke 3D-make-over: we herkennen ze haast niet meer terug! En bereid je ook maar alvast voor op een nieuwe versie van dit hartverscheurende moment:

Pokémon: De Film

Als je nog even een reminder nodig hebt: In de film creëren wetenschappers een Pokémon uit het materiaal van de legendarische Mew. Deze 'Mewtwo' is razend op de wetenschappers die voor God hebben gespeeld. Hij verkeert net als in Detective Pikachu (2019) in een soort identiteitscrisis en wil het liefste de mensheid uitroeien. Good old Ash, Pikachu, Misty en Brock zijn gelukkig in de buurt om hier een stokje voor te steken.

Benieuwd naar het nieuwe aanbod? Deze films en series komen in maart naar Netflix!

Lees verder