Releasedatum The Walking Dead: Seizoen 11 onthuld in eerste teaser

Door Redactie
The Walking Dead: Seizoen 11

Gisteravond werd in Amerika de laatste aflevering van The Walking Dead: Seizoen 10 uitgezonden. Gelukkig hoeven de fans niet lang te wachten op de terugkeer van de levende lijken!

Mysterieus

Direct na de uitzending werd namelijk een teaser vertoond waarin de releasedatum van The Walking Dead: Seizoen 11 werd aangekondigd. Hierin wordt Eugene (Josh McDermitt) aan de tand gevoeld over zijn verleden door een mysterieuze ondervrager. De teaser sluit af met de releasedatum van de zombieserie: het laatste hoofdstuk zal in Amerika al op 22 augustus in première gaan.

‘Meer actie’

Angela Kang licht alvast een tipje van de sluier op van The Walking Dead: Seizoen 11. “De inzet is hoger dan ooit”, belooft de showrunner. “We krijgen meer zombies, meer actie, spannende verhaallijnen, gloednieuwe locaties en voor het eerst zien we alle verschillende groepen samen in één gemeenschap.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Rick Grimes

Vorig jaar werd bekend dat het elfde seizoen van The Walking Dead ook meteen het laatste zal zijn. Gelukkig hebben de fans nog genoeg om naar uit te kijken. Het slotseizoen telt namelijk niet minder dan 24 afleveringen. Deze worden opgedeeld in drie hoofdstukken, waarvan het laatste in 2022 te zien zal zijn. En zelfs als de aftiteling voor de laatste keer over het scherm rolt, is het nog niet voorbij. Zo keert Andrew Lincoln terug als Rick Grimes in zijn bloedeigen The Walking Dead-speelfilm!

Bereid je alvast voor op de finale met ons overzicht van de 10 beste afleveringen van The Walking Dead ooit.